Arhive kategorije: Kultura

50 Cent otvara svoj vlastiti filmski studio

50 Cent čvrsto utvrđuje svoj položaj kao zabavni mogul otvarajući vlastiti filmski studio za svoju istoimeni produkcijsku tvrtku: “G-Unit Films and Television” studio. Sve ukazuje na to da Fifty očito planira proizvoditi svoje buduće pokretne projekte interno.

Na Instagramu, 50 Cent dijeli radosnu vijest da postoji novo središte za filmske i televizijske stvaraoce: Shreveport, Louisiana. Ovaj pregledni grad s otprilike 190.000 stanovnika od sada je dom “G-Unit Films and Television” studiju.

Za to su se Fifty i njegov tim unajmili u tzv. Millennium Studios. Gradsko vijeće je u srijedu odobrilo ponudu za najam. Na oko 6.500 četvornih metara ubuduće neće se snimati samo 50 Centove vlastite produkcije – ovaj 48-godišnjak poziva svakoga tko želi raditi na filmu ili televiziji:

“SVI PUTOVI VODE DO SHREVEPORTA, AKO SI SPREMAN/A RADITI U FILMSKOJ I TELEVIZIJSKOJ INDUSTRIJI.”

Nedavno je Fif’ producirao izuzetno uspješne serije poput “Power” i “Black Mafia Family”, kao i emisiju “For Life”. Također, navodno je već u planu serija “8 Mile”. Osim toga, 50 Cent je navodno bio zainteresiran u svibnju ove godine za zajedničku kupnju američke televizijske postaje BET s košarkaškom legendom Shaquilleom O'Nealom i scenaristom Kenyom Barrisom.

Unatoč svojim filmskim i televizijskim produkcijama, obožavatelji prije svega čekaju novu glazbu od Fiftyja. Njegov posljednji solo album “Animal Ambition” slavi deset godina sljedeće godine.

Ipak, nedavno je G-Unitova glava ponovno imala glazbeni uspjeh koji treba proslaviti.